Dag 10 (vecka 2) | Mamma till Alice
lisas

Mamma till Alice

Annons

Dag 10 (vecka 2)

Igår blev det ett pass på gymmet. Körde stenhårt på mage, väldigt skönt.

Måste skriva av mig lite om mitt sockerberoende. I princip hela dagarna tänker jag på godis. Vi har godis hemma och så fort motivationen svajar så tänker jag att jag kan äta lite godis, “en bit kan ju inte göra så mycket”, och det kanske det inte gör. Men jag kan inte stanna vid en bit, och nu har det blivit en grej av det här hur länge jag klarar mig, klarar jag två veckor? En månad? Ännu längre?
Jag har satt två veckor som delmål. Det är på söndag. Är jag sugen på EN bit och känner att jag klarar EN bit så får jag ta det utan dåligt samvete. Men jag är ganska säker på att jag inte kommer äta, men vi får se.

Nu ska vi snart äta lunch, för mig blir det spenatsoppa med ägg, min favorit!

Hallå jag är inne på min 10e dag utan socker, potatis, pasta, ris, osv. Sjukt bra!!! Nu håller vi motivationen uppe 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lisas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats