Bästa stunden på dagen | Mamma till Alice
lisas

Mamma till Alice

Annons

Bästa stunden på dagen

Helt klart när Alice sover middag och man kan lägga sig i soffan och bara göra INGENTING.
Men mysigt när hon vaknar ändå 😉

20130522-143138.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lisas

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ildaamas

    Hej! Jag har bara en liten fråga! Blev medlem på vimedbarn idag och är inte helt hundra med inställningarna ännu. Så jag tänkte att jag testar att fråga någon annan som bloggar här med 🙂

    Det är så at jag vill byta profilbilden. Jag raderar den nuvarande och trycker på “uppdatera profil”. Men när jag sedan ska ladda upp den nya och trycker på Uppdatera Profil så kommer den gamla tillbaka igen. Har testat flera gånger nu men det vill sig inte. Tror du att du har en susning om vad för fel jag gör?

    Kram! 🙂

Annons
stats